ons team - Swabaa Movements

Ga naar de inhoud
Hoi, ik ben Femke
 
Als professioneel weddingplanner ben ik gespecialiseerd in het organiseren van bruiloften. Door mijn ervaring als eventmanager weet ik alles van organiseren en plannen. Samen met Johannes ben ik eigenaar van Swabaa-events en Swabaa-movements.
Bij Swabaa-movements beantwoord ik alle vragen, mails en telefoontjes over de (proef)lessen.
Ik heet je graag welkom op één van onze locaties!
Hoi, mijn naam is Johannes
 
Tijdens mijn opleiding Artiest Dans Show aan het ROC RijnIJssel in Arnhem heb ik diverse stages doorlopen in onder andere Londen en Bradford en heb ik gedanst met onder meer Stanley Burleson. Samen met Femke zijn we eigenaar van Swabaa-events en Swabaa-movements. Ik geef danslessen en workshops bij verschillende dansscholen in de regio en verzorg workshops door het hele land. Ik ben erg enthousiast en energiek en mijn lessen staan garant voor veel zweten en veel fun.
 
Ik houd van persoonlijke aandacht en wil zoveel mogelijk uit je halen, want er is niets mooier dan te zien dat je helemaal tot je recht komt in de dansles!
Dus volg een proefles en laat je uitdagen en laten we samen dansen totdat we niet meer kunnen!
Hoi ik ben Britt

Ik breng de mensen om mij heen graag in beweging. Na afronding van de Bacheloropleiding Docent Dans op ArtEZ in Arnhem is dat alleen maar meer geworden. Door mijn enthousiasme, creativiteit en een vleugje humor, hangt er altijd een fijne en veilige sfeer in de les. Ik kan enorm genieten van de ontwikkeling van mijn leerlingen. Of ze nu hun techniek verfijnen, met meer beleving kunnen dansen, een stuk zelfverzekerder de bewegingen uitvoeren of er gigantisch veel plezier in hebben, iedereen danst goed op zijn eigen manier.
Mijn doel is om mijn passie en liefde voor het vak dans, te delen met zoveel mogelijk mensen van jong tot oud. Elke les is voor mij en de leerlingen een klein feestje!
Bij Swabaa movements geef ik de lessen kinderdans en klassiek ballet!
Hi, mijn naam is Lynn Kosakoy

Op mijn 23e ben ik afgestudeerd aan de Bachelor Docent Dans van ArtEZ Arnhem.
Tijdens deze opleiding heb ik mij door de diverse dans- en theoretische lessen en verschillende stages bij dansscholen in Cuijk, Arnhem, Nijmegen e.o. kunnen profileren als allround dansdocent. Daarnaast ga ik zelf ook uitdagingen aan als projectleider en uitvoerend danser en werk ik ook als teambuildingcoach en maker van dans.
Al deze aspecten van allround zijn, kleuren ook mijn lessen. Ik inspireer mijn leerlingen om er alles uit te halen wat erin zit, persoonlijk en op de groep gericht. De leerlingen leren om te dansen op een podium, sociaal met elkaar in groepsverband om te gaan en hoe ze op simpele wijze een eigen choreografie kunnen maken.
Als docent ben ik enthousiast, gedreven en gepassioneerd, wat ook terugkomt in mijn danslessen! Wil je wat 'proeven' van deze kwaliteiten? Dat kan! Meld je aan voor een proefles.

Heehoii! Mijn naam is Antoinnette Germeraad.

Ik ben 20 jaar en kom uit Duiven. Ik ben afgestudeerd aan de Nederlandse Musical Academie in Arnhem.
Tijdens mijn opleiding heb ik mezelf mogen ontwikkelen in musicaldans, ballet, jazz, Estill Voice Training zangtechniek, zanginterpretatie, song and dance, spel en zang in verschillende stijlen.
Naast mijn studie heb ik verschillende cursussen gevolgd op het gebied van zang, dans en spel in Londen.
Vanaf jongs af aan ben ik al dol op het musical vak. Al vanaf mijn 7e stond ik op de planken en wist ik zeker dat ik dit mijn hele leven wil gaan doen.
Ik geef mijn passie en liefde voor het musicalvak heel graag door aan anderen. Mijn doel voor de musicallessen is dan ook vooral stralen en plezier hebben in wat je doet.
Naast de lessen bij Swabaa movements geef ik zanglessen en ben ik als uitvoerend musicalactrice en zangeres werkzaam. Ik speel in verschillende musical- en zangvoorstellingen.
Hoi, ik ben Esther voor de Poorte.

In 2008 ben ik afgestuurd als dansdocent op dansacademie Fontys in Tilburg.
Sindsdien heb ik op verschillende dansscholen les gegeven in de stijlen modern, modern jazz, klassiek.
Bij Swabaa Movements zal ik de lessen modern/ jazz 18+ geven.
In de lessen vind ik het belangrijk dat elke leerling op zijn eigen manier mag groeien als persoon en danser en mag ervaren hoe leuk, bijzonder en fijn dansen kan zijn.
Ik hoop in mijn lessen door te geven dat dans een hele mooie manier kan zijn om je te uiten.
Hoi, ik ben Nikki Vos.

Sinds juni 2018 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater van ArtEZ Conservatorium en tot juli 2019 ben ik Musicaldocent geweest bij Vaye Musicaltheater. Voor ik studeerde aan het Conservatorium in Arnhem heb ik de opleiding Artiest afgerond aan de Willem Nijholt Academie voor musical- en muziektheater. Tegenwoordig beter bekend als de Nederlandse musical academie. Hier heb ik les gehad in o.a. tekstbehandeling, koorzang en vele verschillende dansstijlen waaronder: mMusical, ballet, modern-jazz en tap.
Mijn danservaring neem ik ook graag mee tijdens de lessen en ook voor acteren benader ik de oefeningen soms vanuit de bewegingskant waardoor mijn leerlingen niet alleen leren acteren via tekst maar ook vanuit hun lichaam.
Verder ben ik te horen als achtergrond zangeres op de EP 'Ik ben een interface' van #Onck.  
Ik geef de Song&Dance (TikTok) lessen bij Swabaa Movements.
Hi, mijn naam is Ize Volleberg.

Als studente aan Breda University of Applied Science, Leisure & Event management mag ik onderdeel zijn van dit super leuke team! Binnen Swabaa Movements ondersteun ik Femke en beantwoord ik onder andere alle vragen & mails over de (proef)lessen. Verder mag ik ook de producties leiden van de toffe voorstellingen die de leerlingen neerzetten!

Terug naar de inhoud